Indo TV wekelijks te zien op TV Enschede

indotvlogoOok deze zomer is Indo TV wekelijks te zien op TV Enschede. 
Elke dinsdagavond om 18.00 uur een nieuwe aflevering, herhaling elk uur daarna. Op TV Enschede is elke dag actueel nieuws te zien uit Enschede en programma’s als Club van Enschede, FC Twente TV, Twente Onderneemt en Twente Plat. Veel programma’s dus met een lokale en regionale insteek. Ook Indo TV past in dat rijtje, omdat in de regio Enschede veel mensen van Indische komaf wonen.
De eerste nieuwe uitzending van Indo TV is op dinsdag 31 mei, de laatste op 30 augustus. TV Enschede is in heel Twente digitaal te ontvangen bij Ziggo op kanaal 950, analoog in Enschede op kanaal 6, via Glasnet op kanaal 50 en bij KPN IPTV op kanaal 553. Kijk voor meer informatie op www.tvenschedefm.nl.
Frequenties TV ENSCHEDE FM: TV Enschede: kanaal 950 (Ziggo digitaal in heel Twente), kanaal 6, 182.25 Mhz (Ziggo analoog), kanaal 50 op KPN Glasnet en kanaal 553 bij KPN IPTV. Enschede FM: 105.1 FM in de ether, 104.1 FM op de analoge kabel bij Ziggo, 94.3 FM op Glasnet en kanaal 953 bij KPN IPTV.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.