Rivaliserende motorclubs

Politie en justitie hebben aanwijzingen dat er ongeregeldheden dreigen tussen de rivaliserende motorclubs Hells Angels en Satudarah. Daarom heeft de gemeente Arnhem de vergunning ingetrokken voor de Harley-Davidsondag komende zondag. bron

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

14 reacties op Rivaliserende motorclubs

 1. wim zegt:

  Ik geloof er niks van dat er een confrontatie zal plaats vinden tussen hells angels en satudarah,want de president van hells angels is een Molukker en is ook goed bevriend met de leider van satudarah. de president van hells angels komt oorspronkelijk uit moordrecht dat de thuis basis is van satudarah

 2. Small Willem zegt:

  Het lijkt er heel sterk op dat de overheid bezig is beide motorclubs te provoceren en bestaande kleinschalige onenigheid probeert uit te buiten. Voor de buitenstaander lijkt het altijd heel wat, wanneer er in de krant staat dat politie, justitie of inlichtingendiensten bepaalde informatie hebben. Maar wat hebben ze nou eigenlijk voor informatie? Hadden we ook geen informatie over massavernietigingswapens in Irak? Bleek allemaal onzin. Door de alarmerende krantenberichten ontstaat er een sfeer van wantrouwen, waarbij de overheid hoopt dat escalatie optreedt. En wanneer dat gebeurt kunnen ze eindelijk optreden en de clubs gaan verbieden. Wanneer deze overheid écht goed zou willen doen zouden ze misschien eens kunnen gaan deelnemen aan gesprekken van de Raad van Acht (of zijn dat er nu nog maar 7?). Maar dat zal deze overheid niet doen. Liegen, overdrijven, woordbreuk plegen, valse beloftes (kijk ook maar weer eens naar het afschaffen van het belastingvoordeel van milieuvriendelijke auto’s) zijn het handelsmerk van onze overheid en de media laten zich gebruiken door vrijwel alles klakkeloos over te nemen.
  De Molukkers zouden er goed aan doen zich te realiseren dat er op dit moment maar één Molukse president is en dat is Uneputty van Hells Angels Amsterdam. Over valse beloften en verraad door deze overheid hoeven de Molukkers niets meer te leren. Hopelijk laten deze échte krijgers, zonen van dappere soldaten, zich geen zand in de ogen strooien door lafaards in nette pakken, maar realiseren zij zich dat échte kameraadschap wel eens alleen maar te vinden zou kunnen zijn in de clubhuizen van ruwe bolsters die zelf als geen ander weten wat het is om het mikpunt van deze overheid te zijn.

 3. 666sf81fs666 zegt:

  lijkt mij inderdaad een bericht van de regering om mc te verbieden.
  geloof er geen ruk van heb brothers bij angels en satudarah en niemand doet anders tegen elkaar.

 4. 666sf81fs666 zegt:

  lijkt mij inderdaad een bericht van de regering om mc te verbieden.
  geloof er geen ruk van heb brothers bij angels en satudarah en niemand doet anders tegen elkaar.

 5. Small Willem zegt:

  Vandaag is tevens bekend geworden dat een AIVD-agent sinds 25 jaar is geïnfiltreerd bij extreem-linkse organisaties. Hij heeft niet alleen informatie verzameld, maar hij was ook nauw betrokken bij het opzetten van afdelingen van de zogenaamde Antifa of AFA (= anti-fascistische aktie) die geweld gebruikten tegen de toenmalige rechtse partijen CD en CP’86. Het gevolg van dat geweld betekende dat deze twee partijen overal een demonstratieverbod kregen opgelegd, omdat er dus rellen konden ontstaan. Maar nu blijkt dus dat de openbare orde JUIST door de overheid (de AIVD) zélf in gevaar werd gebracht.
  Ik vind dat wat er nu aan de hand is met de MC’s erg veel lijkt op het verhaal van de AIVD-mol. De MC’s worden steeds groter en ook komen er vooral meer MC’s en meer afdelingen en er zijn ook steeds meer oud-militairen die zich er bij aansluiten. Onze ‘democratische’ overheid vindt het dus blijkbaar tijd worden om alles uit de kast te halen. Een waarschuwing dus aan de MC’s: denk goed na, overleg met elkaar, laat je niet opjutten door de media die roept wat de inlichtingendiensten dicteren en houd er rekening mee dat alles wat je doet en zegt over de telefoon wordt geregistreerd.

 6. Small Willem zegt:

  Vandaag is tevens bekend geworden dat een AIVD-agent sinds 25 jaar is geïnfiltreerd bij extreem-linkse organisaties. Hij heeft niet alleen informatie verzameld, maar hij was ook nauw betrokken bij het opzetten van afdelingen van de zogenaamde Antifa of AFA (= anti-fascistische aktie) die geweld gebruikten tegen de toenmalige rechtse partijen CD en CP’86. Het gevolg van dat geweld betekende dat deze twee partijen overal een demonstratieverbod kregen opgelegd, omdat er dus rellen konden ontstaan. Maar nu blijkt dus dat de openbare orde JUIST door de overheid (de AIVD) zélf in gevaar werd gebracht.
  Ik vind dat wat er nu aan de hand is met de MC’s erg veel lijkt op het verhaal van de AIVD-mol. De MC’s worden steeds groter en ook komen er vooral meer MC’s en meer afdelingen en er zijn ook steeds meer oud-militairen die zich er bij aansluiten. Onze ‘democratische’ overheid vindt het dus blijkbaar tijd worden om alles uit de kast te halen. Een waarschuwing dus aan de MC’s: denk goed na, overleg met elkaar, laat je niet opjutten door de media die roept wat de inlichtingendiensten dicteren en houd er rekening mee dat alles wat je doet en zegt over de telefoon wordt geregistreerd.

 7. Liefhebber zegt:

  Lijkt mij ook onzin, maar om het te ontzenuwen, laat 81 en Satudarah via de media het verhaal ontkennen, want het is zonde van de inspanning en pret als de overheid door dit geneuzel alle treffens weet te cancellen. En tis eindelijk lekker weer dus een leuke meeting gaat er in als spekkoek.

 8. Liefhebber zegt:

  Lijkt mij ook onzin, maar om het te ontzenuwen, laat 81 en Satudarah via de media het verhaal ontkennen, want het is zonde van de inspanning en pret als de overheid door dit geneuzel alle treffens weet te cancellen. En tis eindelijk lekker weer dus een leuke meeting gaat er in als spekkoek.

 9. Small Willem zegt:

  Na Arnhem werd ook Alphen aan den Rijn verboden en nu dan weer Winschoten. Ondertussen was er op de Amsterdamse Tattoo Covention helemaal niets aan de hand. Goeie sfeer. Prachtige optredens.
  Paniekvoetbal dus door de overheid. Verbied voetbalwedstrijden maar, dan worden miljoenen bezuinigd!

 10. Small Willem zegt:

  Na Arnhem werd ook Alphen aan den Rijn verboden en nu dan weer Winschoten. Ondertussen was er op de Amsterdamse Tattoo Covention helemaal niets aan de hand. Goeie sfeer. Prachtige optredens.
  Paniekvoetbal dus door de overheid. Verbied voetbalwedstrijden maar, dan worden miljoenen bezuinigd!

 11. ronaldo zegt:

  nou nou nou…da’s ook wel een beetje kort door de bocht, om het voetballen dan maar te verbieden…toevallig hou ik en vele miljoenen(zo niet miljarden) mensen met mij, van voetbal..enneuh…dat je die motorclubs een warm hart toedraagt, da’s heel mooi en daar zegt hier ook niemand over dat ze verboden moeten worden, toh…?
  ik persoonlijk heb totaal geen probleem of last van motorclubs, zelf ben ik ook een fervent motor liefhebber/rijder…kan al niet wachten tot laatste weekend van deze maand om naar de tt te gaan en daar van al het moois te kunnen genieten..ook daar in de nacht van assen, wat erg gezellig is, met veel bier en andere versnaperingen, kom ik vele motorclubs tegen en er gebeurt nooit wat…uiteraard is het mens eigen, als ze bijvoorbeeld,in de krant lezen dat er drie leden van een mc zijn afgeschoten, dat het hun angst inboezemt en, of al een mening over hebben, terwijl het maar de vraag is, of deze drie gasten wel lid zijn van een mc…als mensen iets negatiefs horen praten ze niet meer over een motorclub, maar over een motorbende…en dat is heel jammer, maar helaas is dat eenmaal zo, dat mensen..en vooral media zo reageren…maar al met al, het is ook gezellig om met de motor naar het voetballen te gaan…:)

 12. ronaldo zegt:

  nou nou nou…da’s ook wel een beetje kort door de bocht, om het voetballen dan maar te verbieden…toevallig hou ik en vele miljoenen(zo niet miljarden) mensen met mij, van voetbal..enneuh…dat je die motorclubs een warm hart toedraagt, da’s heel mooi en daar zegt hier ook niemand over dat ze verboden moeten worden, toh…?
  ik persoonlijk heb totaal geen probleem of last van motorclubs, zelf ben ik ook een fervent motor liefhebber/rijder…kan al niet wachten tot laatste weekend van deze maand om naar de tt te gaan en daar van al het moois te kunnen genieten..ook daar in de nacht van assen, wat erg gezellig is, met veel bier en andere versnaperingen, kom ik vele motorclubs tegen en er gebeurt nooit wat…uiteraard is het mens eigen, als ze bijvoorbeeld,in de krant lezen dat er drie leden van een mc zijn afgeschoten, dat het hun angst inboezemt en, of al een mening over hebben, terwijl het maar de vraag is, of deze drie gasten wel lid zijn van een mc…als mensen iets negatiefs horen praten ze niet meer over een motorclub, maar over een motorbende…en dat is heel jammer, maar helaas is dat eenmaal zo, dat mensen..en vooral media zo reageren…maar al met al, het is ook gezellig om met de motor naar het voetballen te gaan…:)

 13. langzaamaanrijden zegt:

  Nu Gouda ook verboden, terwijl op de open dag van The Rogues niets aan de hand was!
  Het CDA klaagt erover dat pedovereniging Martijn niet verboden kan worden door de rechter. WANT, zo stellen de CDA’ers, die verder helemaal geen partijprogramma meer hebben, óók de Hells Angels hebben een onderzoek voor een verbod aan hun broek en óók zij plegen niet als vereniging misdaden, maar sommige afzonderlijke leden wél. Dat betekent dus dat met een verbod van Martijn ook wordt gestreefd naar een verbod van de Hells Angels. En voor degenen in de MC-wereld die dat toejuichen: Geloof maar niet dat de Hells Angels de enigen zullen zijn! Satudarah next!

 14. langzaamaanrijden zegt:

  Nu Gouda ook verboden, terwijl op de open dag van The Rogues niets aan de hand was!
  Het CDA klaagt erover dat pedovereniging Martijn niet verboden kan worden door de rechter. WANT, zo stellen de CDA’ers, die verder helemaal geen partijprogramma meer hebben, óók de Hells Angels hebben een onderzoek voor een verbod aan hun broek en óók zij plegen niet als vereniging misdaden, maar sommige afzonderlijke leden wél. Dat betekent dus dat met een verbod van Martijn ook wordt gestreefd naar een verbod van de Hells Angels. En voor degenen in de MC-wereld die dat toejuichen: Geloof maar niet dat de Hells Angels de enigen zullen zijn! Satudarah next!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.