Indisch4ever op de TTF (28 mei)

Foto’s Indisch4ever op de TTF 28 mei hier te bekijken

Minta ampun zeg, sibuk2, wát een drrrukke tijd is dit toch weer. Maar wél allemaal leuke dingen hoor. Kwam van de week Reggie Baay tegen en hij zei dat ik onverwoestbaar leek…..nou dat lijkt misschien zo, ben blij dattie mij niet ziet als ik ’s avonds afgetobt naar m’n trammetje strompel, capéh máár voldaan!  Tuurlijk loop ik meestal te stralen op de TTF, dat gaat als vanzelf omdat er zoveel leuks en moois om je heen gebeurd. neem nou bijv. afgelopen zaterdag….als u ook op de TTF was, dan hoef ik niets te vertellen toch? Als eerste de lezing van Fridus Steijlen bijgewoond, over Indische organisaties (heb ’t geheel gefilmd, plaats ’t morgen)

Heb Rick van den Broeke ontmoet (foto 1 in gesprek met Kirsten en Ed) 2- Masterclass Makana.3 – Cherie en Jan Kelderman van radio Vondo

1 –  Merel Leidelmeijer met oom Frans, en Peter heeft weer iets moois om mee terug te nemen naar Italië 2 – Eindelijk kennis kunnen maken met Hetty Naaijkens-Retel Helmrich  3 – genoten van Orkes Keroncong Za’Unine.

Allemaal geweldige items en leuke mensen, maar het top event was natuurlijk hét concert en come back van niemand minder dan mr. ANDY TIELMAN. ja ik schrijf lekker met grOte letters want de man verdiend dat gewoon. Wát een belevenis zeg….maar daarover later meer (met filmpje) We kregen zowat een overdosis aan muziek zaterdag, als dat tenminste mogelijk is. Als laatste woonden we het concert van Makana en Balawan bij. Ook daar kunt u een videoregistratie van verwachten natuurlijk.

In het filmpje hierboven alvast een impressie van de dag, boordevol muziek! langere versies van de diverse onderdelen publiceren we dus morgen.
Mijn jongste dochter verraste ons door deel te nemen aan de workshop Polynesische dans door Hawaiian Treasure, neen ik heb haar niet gedwongen .:lol:.óf betaald hoor. Ze bracht het er zeer goed vanaf moet ik zeggen. (hihi tierrrlik trotse mammie desuh…jempol sayang!!)


Foto’s workshop <–

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2011. Bookmark de permalink .

Een reactie op Indisch4ever op de TTF (28 mei)

 1. Boeroeng zegt:

  Wat mensen te weinig weten is dat Hetty Naaijkens -naast broer Leonard- nog 2 mannen achter haar heeft staan. Haar man en haar zoon (foto) Hij heeft de montage gedaan van de serie ‘de stand…’
  Cherie Kelderman van Vondo en Indo-TV heeft ook een echtgenoot achter haar of naast haar zitten (foto)
  ah toh dochter nr 2.. zo hoelahoeps !
  En Andy Tielman is een begrip voor indo’s terima kasih, Andy.
  Lekker druk lange rij voor de ingang, zie de foto’s
  Misschien toch een paar dagen rust in je schema proppen , Nelly?
  Grrrr…
  leuk verslag weer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.