Andy Tielman @ TTF

Foto’s 28 mei concert Andy staan hier

Allereerst onze felicitaties, Selamat Hari Ulang Tahun pak Andy (30 mei ’36) Vanwege zijn gezondheid was Andy Tielman een tijdje uit de running, velen hadden niet meer verwacht dat hij nog zou kunnen optreden. Maar op 28 mei jl. heeft hij als vanouds in een bomvol, uitverkocht Bintangtheater zijn vele fans versteld doen staan met een mooi, maar vooral zeer emotievol concert.

(beeld en geluid is niet optimaal, maaf ya)

“Sarinande..mengapa nangis..”. Weet zeker dat iedereen met een brok in de keel en ontroerd naar de man hebben geluisterd. Het was duidelijk te zien dat Andy zelf ook enorm genoot, weer op de buhne te mogen staan temidden van vrienden, familie en zijn enthousiaste trouwe fans. Andy is dan wel ernstig ziek maar wil zich er niet zomaar bij neerleggen “…met jullie hulp zal ik verdergaan met muziekmaken, als jullie mij helpen dan lukt ’t mij wel“. Ik las ergens dat hij met dit optreden vooral ook zijn publiek wil eren en bedanken voor alle steun in de afgelopen tijd. Wij danken ú, terimah kasi Andy Tielman voor dit bijzondere concert, Tuhan memberkati.
Andy Tielman a living Legend, onbetwiste King of IndoRock!

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2011, Uncategorized. Bookmark de permalink .

11 reacties op Andy Tielman @ TTF

 1. Milly Wollrabe zegt:

  Mijn felicitaties voor Andy.
  groet,
  Milly

 2. Milly Wollrabe zegt:

  Mijn felicitaties voor Andy.
  groet,
  Milly

 3. Boeroeng zegt:

  Ik kijk naar de film en als je weet dat dit een afscheidsconcert is en waarom, dan is het alsof je de stemming in de zaal meevoelt.

 4. nelly zegt:

  haha als ’t aan Andy ligt was dit geenszins de laatste keer hoor! Geweldig om dit mee te maken

 5. dorus zegt:

  andy dank je wel ,je was een voorbeeld voor mij al vanaf mijn 13 jaar.ik speel net als jij ook gitaar dus jou muziek man indo-rock ik hoop in mijn hart dat je wel zult genezen want andy ik had namelijk ook die ziekte die jij hebt ..dank je wel voor het geweldige nummer littlebird..zelfs mijn moeder andy was weg helemaal weg van littlebird.ja wie niet andy..dank je wel voor de wijze les die je mij en vele anderen hebt gegeven..andy ik hou van indo,s mijn hele leven heb ik er mee te maken ik ging naar gitaarles en wat denk je met een jongen uit jou land man gaaf joh die is nu ook al enige jaren erg ziek ..bedankt maat ik heb je ontmoed in arnhem in het haarhuis en in veenendaal op de gitaar beurs..dank je vriend ik heb jou samen.met mij op een album voor m,n msn..trots ben ik zo is er niemand naar mijn gevoel ..dank je vriend voor die geweldige muziek ..mijn voorbeeld was je en blijf je..van harte baterschap ..ik zal voor jou bidden man ..dorus v d linden uit veenendaal…..

 6. Jan Bosch zegt:

  Groot fan van je, Andy.
  Geweldig, keep on rockin’
  Jan Bosch

 7. Ilse Hollard zegt:

  Andy je weet hoe ik over je denk. De uitdrukking “you’re still the one” past goed, maar die twee vrouwen (Carmen en Loraine) die achter, naast en voor jou staan, petje af. Nu even lachen…. Zou een andere vrouw dat ook voor jou doen???? Nee dus!

 8. Andre Krens zegt:

  Beste Andy, ik ben een gewone hollandse jongen die het indo rock heb leren waarderen, zoals jullie de indo rock hebben gepromoot is met geen pen te beschrijven. Ik heb vanaf mijn jeugd altijd met plezier naar jouw stem en sound geluisterd jij bracht iets unieks en met veel gevoel ik ben je daar echt dankbaar voor. Ik hoop wel dat ik je af en toe nog wel hoor want je bent het nog steeds niet verleerd. Ik ben zelf een DJ op de pc bij radio free star en elke keer dat ik draai is er altijd wel een plaatje van jou bij mijn dank hiervoor.

 9. Mano Pijloo zegt:

  Oom Andy,
  U bent de Koning van de Indo-Rock!
  Respect en veel liefs ook van mijn opa en oma Richard (87) en Roos (90) Thobiasz.
  Ik zal voor uw herstel en gezondheid blijven bidden!
  Salam manis dan hormat, Mano Pijloo

 10. ed vis zegt:

  andy… voor mij ben jij een grootheid in de muziek hoop dat je zal genezen ,, sterkte man
  er brand een kaars voor je
  ed vis

 11. henry zegt:

  Ik ben een verwoed muziekliefhebber en luister intens naar cd’s en lp’s via mijn optimale hi-fi installatie en ben tot conclusie gekomen,dat Andy Tielman de betere zanger is van alle indo-rockers.Hij heeft een herkenbare stem en zingt zuiver met een goede engelse uitspraak en als Andy op het podium stond,dan stond er ook een echte artiest op het podium.De indo’s missen in Andy een echte Indo artiest.Ik wens de familie heel veel sterkte en graag zie ik de film over zijn leven met weemoed tegemoet.
  de groetjes van Henry Blekman uit Zutphen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.