Indisch4ever op de TTF (27 mei)

By Boeroeng…

Tong Tong Fair 27 mei vrijdag.  Toch niet een zonnige dag, ook niet druilerig… tikkeltje fris.  Bij tjekpoint Tjalie, direct achter de kassa’s botste  ik op Nelly en correspondente Ellen. Zij hadden daar net de heren Bussemaker(Indisch platform) en van Bodegom (St.  Herdenking 15 augustus 1945) ontmoet .
Zoals altijd gaf ik speciaal correspondent Ellen, tevens ook van IAF en Tileng, een tjelel om de oren en een veiligheidsman wilde mij daarom verwijderen   Tss… Helemaal geen respect voor onze tradities .Nog meer bekenden kwamen naar het verzamelpunt.

o.m links op de foto Barbara, bestuurslid van de Tropenvrienden Den Helder en  zich voorbereidend op de komende  Pasar Malam Den Helder.
Ooit had ik een aantal jaren een ketjoeboeng. die 2,5 meter hoog kon groeien. Toen ging hij dood door ‘beessies’ Dus ik keek weer eens naar zo’n plant in de plantenhoek. Misschien neem ik er een mee dit jaar..

Nelly wilde dat ik ging paaldansen.   Nou.. wat ze daar nou áááán vond
Of te gaan zitten bij het indorockcafé, waar we Haagse Harry ontmoetten die in 2008 beroemd werd met zijn jas.
stofjas_50_pmb
Theaterduo Vilt  trad op tijdens  de presentatie van het boek ‘het verhaal van Indië,’ over de  vaste expositie van  het IHCB. Na afloop wilde een vaste I4E-lezer  uitvissen hoe dat zat met de buigpositie voor de Japanse vlag , waar bezoekers ineens in terechtkomen. Het was een overwogen keuze van de expositiebouwers, maar hij vond het niks. Ik heb ook nog iets opgemerkt over het stripboek de Terugkeer.
Wouter Muller presenteerde zijn nieuwe cd en Joty ter Kulve, net geopereerd, feliciteerde Wouter . Balawan uit Bali gaf een sterke voorstelling. Hij is nog te zien dit weekeinde.
Foto’s van I4E 27 mei op de TTF kunt u hier bekijken. En ook op deze plaats

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2011. Bookmark de permalink .

8 reacties op Indisch4ever op de TTF (27 mei)

 1. HET nieuwe ROCKnummer van Wouter Muller:
  http://www.youtube.com/watch?v=bJMLJi6Tfas
  Blijven luisteren luitjes!!!!

 2. Ellen zegt:

  Helaas kon ik niet naar Wouter, maar ik zie hem morgen in Hengo!

 3. Cap van Balgooy zegt:

  Je fotos (?) zijn goed, maar je moet niet paaldansen. Die palen zijn geen klapperbomen.
  Cap.

 4. nelly zegt:

  ..update: kort filmpje drbij

 5. Boeroeng zegt:

  Mee eens, Cap.. no-more-paaldansjes voor mij
  Leuk filmpje, Nelly
  bytheway:… foto, foto’s ….

 6. nelly zegt:

  thnx BV, ben er nog steeds mee aant knutselen hoor, leuk maar tijdrovend werk, ik zie nu eigenlijk pas dat bijv. die cd-cover van Wouter niet correct in beeld komt nahja volgende keer beterrrr

 7. Barbara Pinchetti zegt:

  Het was weer reuze gezellig luitjes. Jammer dat de pasar zo’n eind weg is anders was ik beslist nog een keer gekomen. Maar gèf neks…mijn dompet is empty!!!
  Enne Boeroeng… ik wist niet dat jij zo lenig aan de paal was, zo zie ik ineens een andere kant van je, hahaha!!!

 8. Boeroeng zegt:

  ja nou…… blijkbaar ben ik bepaald van deze pasar thuis… en ik heb nog meer paalgrappen, maar dat is een hellend vlak
  Barbara….. zijn jullie druk bezig met pasar Den Helder ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.