Indisch in Beeld

20110208melger3..20110208melger220110208melger

Melger

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

4 reacties op Indisch in Beeld

 1. Roy Melger zegt:

  Ik ben een Melger (Roy Melger, Amsterdam). dus ik ben verrast naamgenoten aan te treffen. De Melger-foto bevat voor mij geen bekende personen. Zijn de namen bekend? Dan hoor ik het graag van u! Bij voorbaat bedankt!

  • Ellen Bouwer zegt:

   Beste Roy Melger,
   Ik zou graag met u in contact komen om te achterhalen hoe uw familie gelinkt is aan de mijne. Volgens MyHeritage is er een verwantschap in de 1e graad. Mijn vader komt eveneens uit Nederlands Indië. Jaren geleden heb ik de familiegeschiedenis in kaart gebracht en nog steeds erg gemotiveerd om meer te weten te komen.
   Hieronder mijn mailadres.

 2. Ellen Bouwer zegt:

  Beste meneer/mevrouw,
  Ik wil graag in contact komen met Roy Melger. De reden is dat ik vermoed dat onze stambomen elkaar ergens raken. Volgens MyHeretage is er namelijk een DNA-match en mijn vader komt inderdaad uit Nederlands-Indië. Ik ben een paar jaar geleden bezig geweest met het onderzoeken van de familiegeschiedenis en ben erg gemotiveerd om nog meer te weten te komen.
  Hieronder mijn mailadres.

  • Ingmar Melger zegt:

   Ik ben Ingmar Melger. Oudste zoon van Roy Melger. Ik houd ook een website bij op my heritage en ben wel benieuwd naar een eventuele link.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.