Enquete

Mijn naam is Reza Kartosen en ik ben als docent/onderzoeker verbonden aan de Universiteit van Amsterdam. De komende jaren doe ik onderzoek naar Aziatische jongeren in Nederland. Het onderzoek gaat o.a. over Aziatische films en popmuziek en Asian parties.
Ben jij van Aziatische afkomst en tussen de 15 en 36 jaar oud? Dan wil ik je vragen om mijn enquete in te vullen. Je kunt er ook nog wat mee winnen: als je de enquete invult, maak je kans op  250,  100, 50 of 10 in cadeaubonnen van jouw eigen keuze. De enquete is te vinden op: http://www2.fmg.uva.nl/comlab/surveys/Asian1.html (en als je de link naar de enquete ook naar al jouw Aziatische vrienden en familieleden tussen 15-36 jr. wilt sturen zou dat helemaal mooi zijn).
Thanks alvast voor je medewerking!

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.