Indonesia Aktueel

Vanuit Indonesia door siJim.
* – Politie Indonesie schiet rebellenleider Papua dood
* – Na een ontmoeting met de Duitse Bondskanselier Angela Merkel in Berlijn heeft de Indonesische president Susilo Bambang Yudhoyono de ontwikkelingslanden opgeroepen hun engagementen op de VN-Klimaatconferentie in Kopenhagen op te schroeven.
* – Op Facebook wordt campagne gevoerd tegen een standbeeld van de Amerikaanse   als 10-jarige jongen dat sinds kort in een park in de Indonesische hoofdstad Jakarta staat. Een groep met de naam ‘Haal het standbeeld van Barack Obama in het Taman Mentengpark neer’ op de vriendensite had dinsdag al meer dan tienduizend leden. Het ruim een meter hoge beeld werd afgelopen donderdag onthuld.
* – De val van de Indonesische president Susilo Bambang Yudhoyono laat nog even op zich wachten. Hij heeft een reeks anticorruptiedemonstraties moeiteloos overleefd. Normaal zou dat niemand verbazen; Yudhoyono is juist dit jaar herkozen omdat hij de strijd tegen corruptie serieus neemt, dus de demonstranten hielpen hem alleen maar……
* – De Indonesische luchtvaartmaatschappij Garuda vliegt vanaf juli volgend jaar weer vanaf Schiphol. Garuda stond sinds 2007 op de zwarte lijst, maar afgelopen zomer werd de maatschappij er vanaf gehaald.

Dit bericht werd geplaatst in Indonesia actueel. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.