Indisch in Beeld

schotel

Dit is de foto van mijn opa Hendrik ( Harry) Schotel   In leven notaris te Soekaboemi. Helaas is dit de enige foto van opa Harry welke mijn moeder heeft kunnen redden toen we moesten vluchten.  Als er lezers zijn die ergens op zolder, in een oude militie kist of zo,nog een foto van hem hebben, dan houd ik me aanbevolen.   Bij voorbaat dank. Vriendelijke groeten,   Lucette Schotel.

Hendrik Theodoor Schotel werd geboren 13-11-1875 te Batavia en overleed 27-07-1932 te Soekaboemi.

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

5 reacties op Indisch in Beeld

 1. jouke schotel zegt:

  Ik ben een naamgenoot en beschik over bijna het gehele familie archief van de afkomst van de familie Schotel, die allen van de zelfde voorvaderen afkomstig zijn. Helaas geen afbeelding van betreffende Harry Schotel, maar wel mogelijke familie relaties of afstammelingen die U verder zouden kunnen helpen.

 2. Lucette Schotel zegt:

  Beste Jouke,wat leuk om een naamgenote te
  ontmoeten via ons Indisch4ever.
  Natuurlijk zijn we familie.
  Mijn neef Peter Schotel,kleinzoon van de broer van mijn opa,heeft ook onze genealogie.
  Ik zou het leuk vinden om meer van je te horen.
  Helaas kon ik niet eerder reageren,want mijn pc lag dwars.Die vertikte het een paar
  dagen.
  Dank voor je reactie.
  Groetjes, Lucette Schotel
  Mijn mail adres is bekend bij de redactie.

  • marja zegt:

   Mijn echte opa is johan theodoor hendrik schotel, maar ik heb hem nooit gekend.
   Mijn moeder Maud Schotel is zijn dochter, geboren uit zijn huwelijk met Edith Mary Krijgsman. Ook zij heeft nooit contact met hem gehad, alhoewel wij in Arnhem woonden en hij in Nijmegen.
   Ik denk wel dat dit allemaal familie van elkaar is.
   Mijn moeder heeft een erfenisje gekregen toen haar vader overleed en op de papieren ze ik ook als kind een Peter Schotel staan, geboren 9 augustus 1946. Is dat jouw neef?
   Met vriendelijke groeten, Marja.

   • Anoniem zegt:

    Goedendag, Marja. Ja, wij zijn familie.Door omstandigheden heb ik je reactie nooit onder ogen gehad. Je moeder, Maudje, heb ik nog opgezocht. Zou je zo lief willen zijn om contact met mij op te nemen/ Ik heb een Facebook pagina onder de naam: De Tokèh Vertelt: Wil je daar een berichtje achterlaten? Dan kan ik je ook mijn e-mail adres geven.
    Ik hoop echt z.s.m. van je te horen. Liefs, je nicht Lucette Schotel

 3. Stefan zegt:

  Och Maud….., dat was echt de goedheid zelve in feite haar uitvaart was op mijn verjaardag in 2005.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.