Indisch4ever op de Tong Tong Fair. deel 4

pasar

Vandaag, donderdag 28e, samen met Boeroeng Biru, zijn zus, en mijn dochter een zeer gezellig pasardag gehad. Eerst gingen wij naar “De infobalie”, een stuk gespeeld en gezongen door Wieteke van Dort, Nel Lekatompessy en Esther Scheldwacht e.a. Dit was opgedragen aan l die medewerkers die al jaren de bezoekers van de pasar vriendelijk, vooral geduldig, ontvangen, de weg wijzen kaarten, pasarpassen verstrekken etc.

p1_2

In het stuk zitten twee dames te wachten op hun taxi, de baliemedewerkster wordt weggeroepen en zij zullen wel even, op hun eigen wijze, de honneurs waarnemen. Hilariteit alom natuurlijk. Er wordt gezinspeeld op luitjes die proberen gratis toegang te verkrijgen daar zij familie zouden zijn van bijv. Andy Tielman. Men krijgt boze klanten die het allemaal te lang vinden duren. Zelfs een demente dame wordt met alle liefde naar toilet geholpen , niets is hun te veel. Hulde aan de luitjes van de Infobalie!!

leo2

In het Bibit theater ontving Vilan van de Loo (rechts) in haar “eerste generatieshow”, dhr Leo van Maarseveen (84jr). Dhr van Maarseveen vertelde over zijn jeugd, oorlogsjaren en de tijd erna. Hier heeft hij onlangs een boek over geschreven. Pukul Terus.

lindanefVorig jaar, 28 mei, waren zij het eerste paar dat in het huwelijk trad op de Pasar Malam Besar, hun trouwdag moest uiteraard gevierd worden op het Malieveld vandaag. Zij hadden het boek van Florine Koning gekocht, wij zochten hierin naar een artikel of foto van hun huwelijk, maar konden niets erover vinden helaas. Het leek ons toch zeker een zr bijzondere gebeurtenis, het vermelden waard! Erg leuk om jullie te ontmoeten Linda en Nef! Natuurlijk hebben wij met hun het glas geheven op hun trouwdag en geproost op een gelukkige toekomst. deel 5

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in TTF 2009. Bookmark de permalink .

6 reacties op Indisch4ever op de Tong Tong Fair. deel 4

 1. Linda en Nef zegt:

  Ja dat er geen vermelding staat op pag 267 bij feiten en cijfers 1959-2008 verbaast ons ook , want het was de 50ste Pasar Malam Besar, er waren 133.00 bezoekers, en er waren GEEN bijzonderheden??? En wij waren het eerste bruidspaar 😦 , het was misschien het vermelden niet waard?? Wij hebben het in iedergeval WEL als BIJZONDER ervaren, net zoals de ontmoeting met Indisch4ever in persoon!!! Veel liefs van ons, het was erg gezellig vandaag xxx

 2. Nelly zegt:

  jahhh Linda, die bintang smaakte naar meerrrr 🙂
  ach en dat boek, er zal vast een verklaring voor zijn waarom zij er niet over hebben geschreven. Misschien komt er en speciale uitgave, gewijd aan de bruidsparen van de PMB 🙂 We horen nog van jullie ja? xxXxx

 3. Blauwvogeltje zegt:

 4. ted hartman zegt:

  Leuk de verhalen te lezen, foto’s te zien en de sfeer te voelen ofschoon ik zelf er helaas niet bij kan zijn. Ook sneu voor Peter van de Broek, onze trouwe vriend helemaal uit Itali, dat ik hem deze TTF niet kan ontmoeten. Bij leven en welzijn tot de volgende TTF, Peter. Het is mijn ‘sial’ moet je maar denken. Dankzij Nelly en Burung Biru beleef ik in ieder geval alles mee, vanaf Pukul Terus van Leo van Maarseveen, tot en met de gedenkwaardige viering van het rste huwelijk op de 50ste PBB! Bedankt I4E, hartstikke goed werk . . . .

 5. Zus zegt:

  Nelly hartelijk dank voor de gezellige Pasar begeleiding en verhalen. Wieteke en andere artiesten waren erg gezellig, ook de anekdotes ik heb heerlijk gelachen.ik heb een mooie grote waaier gekocht die mag broer lief aan de muur bevestigen als alweer een herinnering aan de Pasar, ik bedoel Tong Tong fair. zo modern, toch. Tot de volgende keer.
  groetjes zus van Blauw vogeltje

 6. Nelly zegt:

  Ja Ted, jammer, we hebben je gemist hoor, nah vogend jaar beter enneuhh….ik zie je as dinsdag!! xx
  @ Zus
  was hl gezellig met jullie en jeetje jij bent echt errug hoor met shoppen, echt elke stand, elke kraal, alle stofjes in je handen gehad 🙂 xx tot ziens ja!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.