Op de Fair

Ellen M. onbezoldigd freelance-correspondent  en goede vriendin van I4E was vrijdag op de Tong Tong Fair.

Vandaag (vrijdag) dus naar de TTF geweest. We hadden om 11.30 uur afgesproken en het was nog heel rustig. Geen rijen bij de kassa’s. Uiteraard liepen we gelijk rustig naar de eetwijk, om een sat kambing met lontong en cendol te nuttigen.

Wat opviel is de ruimte tussen de diverse stands. Er waren minder eettentjes. Niet zo vreemd, als je hoort wat een plek kost. Ben benieuwd of volgend jaar er nog minder stands zullen zijn. Ook het Indonesipaviljoen is leger dan normaal en het cultuurpaviljoen zag er uit als een gewone beurs. Beetje kil, veel ruimte. Helaas stond er geen stijlkamer, alleen foto’s van Indische interieurs.
Maar goed, dat is mijn 1e indruk. Maandag ga ik nogmaals kijken.

2352009o_2

Wouter Muller trad op in het Bintangtheater en wat was het leuk om hem met een hele band te zien: Bert Kuipers (zang, en toetsen, Mirjam Smink (zang), Lilly Kakujay (viool), Theun Supheert (slagwerk), Aafke de Jong (Balinese dansen), Nick de Vos en Bep Kamphuis (gitaar) Hij zong nummers van zijn laatste cd Senang. De foto’s van het optreden van Wouter Muller zijn gemaakt door de sayang van een kennis.

Ricci Scheldwacht hield onder het thema ‘Bloedverwanten’ een interview met de zussen Julia Lo’ko en Maria Lekransi.Het was een leuk interview en als toetje zongen de zussen ook nog a capella voor ons!

De stand waar ik normaal m’n martabak koop om mee naar huis te nemen stond er ook niet. Dus maar ergens anders gekocht. Er stond daar een lange rij en eerst moest je kaartje(s) kopen voor je martabak…..
2352009c   Natuurlijk weer aardig wat bekenden tegengekomen, o.a zie boven.

Dit bericht werd geplaatst in TTF 2009. Bookmark de permalink .

2 reacties op Op de Fair

  1. Blauwvogeltje zegt:

    mucho gracias, mucho Ellen

  2. Nelly zegt:

    Makasihhh kakak!! xx nou…wij gaan strax, ben hl benieuwd.
    Waar jij je martabak hebt gehaald, dt is juist DE martabak die wij ’t lekkerst vinden…..pfff pak van mn hart dat zij er wl staan, anders krijg ik nooit meer de meisjes mee naar de pasar 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.