Indisch in Beeld

 

seriere_Pierelouis_taboeng_ong1929

Hierbij stuur ik u een hele oude foto (omstreeks 1930) waarop mijn grootouders en mijn moeder op staan in Tanjungkarang op Sumatera. Links op de foto mijn Oma (Tabung, een Ajehse), daarnaast mijn Opa De Serière met mijn oudere zus Fauke op de schoot. Mijn tante Lilly, mijn oudere broer Fred, mijn oudste broer Louis en dan mijn Moeder. Zou het leuk vinden als ze op deze Indoforever-site komen te staan.
Hoogachtend: Ron v. Lingen

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

Een reactie op Indisch in Beeld

  1. Alexander van Lingen zegt:

    Beste Ron,
    Kan je contact met me opnemen?
    Alexander van Lingen
    alvali@hotmail.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.