Wij ontvangen wel eens mail….

Mail 1 : Hallo ik ben een stiefklein kind van de familie Gomisen opzoek naar mensen die mij verder kunnen helpen naar de zoektocht van mijn (stief) OPA, geboren 19/08/? en mijn Oma reeds zijn de twee genoemden overleden in de jaren tachtig. Mijn Oma ,oma’s meisjes naam was Paula Elvira Gnther geboren op 17/08/1912 , op sawa lunto. Opa Bandung. Mijn vader geboren op 07-09-1946 batavia gestorven op 13-01-2004.
bvd Erwin Theo Gomis.

Mail 2 : Kunt u mij helpen aan adressen van personen of verenigingen die een workshop Angklung  verzorgen? Op zondag 7 december houden wij als muziekvereniging Arnhem Band een middag voor leden en ouders. Deze middag vindt plaats in congrescentrum Kumpulan Bronbeek te Arnhem. Tot vorig jaar was ik zelf penningmeester van de Stichting Kumpulan Bronbeek. Met vriendelijke groeten, Martin Brouwer

Mail 3 : Heeft u op enigerlei wijze nog informatie beschikbaar over de The Maluku Hawaiians (boskoopse band) in de jaren rond 1950. Mvrg. G. Luiten.

Mail 4 :Wie kan mij het adres van de familie Missel uit Surabaya geven. Zij hebben in de Herensteeg 10 gewoond, en ik Elly Meijners op nr. 4, ik woon nu in Lelystad en ben getrouwd en heet Elly Weel-Meijners.

Mail 5 : Hawaiian site , renewed klik hier , van Walter Niesing.

Mail 6 : Dansclub in Den Bosch, Elke maandagmorgen 09:30 tot 11:30 Steunpunt Grevelingen, Grevelingen 66 Den Bosch.  meer info...

Dit bericht werd geplaatst in oproepen en mails. Bookmark de permalink .

3 reacties op Wij ontvangen wel eens mail….

 1. Joop Koster zegt:

  Hallo Hr.of Mw. Luiten!
  In mail 3 vraagt u naar iemand, die meer weet over The Maluku Hawaians. Nou, ik weet er eigenlijk heel veel van, want ik heb er vanaf 1951 tot het bestaans-einde in gezongen en gespeeld. In eerste instantie kunt u mij het beste e-mailen.
  Vr. gr.,
  Joop Koster.

 2. B.Heijden zegt:

  Paula Elvira Gnther is een dochter van Adolf Gnther en Louise Pfijffer, familie van mijn oma. Adolf is nl. n van haar oudste broers. Daar ik ondezoek doe naar deze fam.,Genealogie heet het dan. Weet u misschien meer over de Gnthers. Zoek dan contact met mij. Misschien kan ik u ook wat data geven ! b.heijden37@upcmail.nl
  Gegroet, B.Heijden

 3. Melanie van Bommel zegt:

  Antwoord.op mail 4
  ELLY WEEL-MEIJERS

  de familie Missel uit Surabaja,
  Dit was moeder genaamd Marie
  Een van haar dochters Elsje, is mijn oma
  Ik zou graag met u in contact komen
  Misschien kunnen wij email uitwisselen?
  Met vriendelijk groet
  M van Bommel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.