Kane

Kane laat franje achterwege. Geen daden, maar woorden. Hoe bijzonder Kane de eigen Kuip-ervaring vond, kwam zaterdagavond vooral tot uiting in de lieve lofpreken van frontman Dinand Woesthoff.  Inhoudelijk bleven tijdens het langverwachte prestige-concert van de Haagse rockband spectaculaire surprises (denk aan het douchegordijn bij Rain Down On Me in Ahoy!) uit. Op de Feyenoord-mat eindelijk in de voetsporen van Stones, U2 en Springsteen, maar dan wel soberder dan na alle tamtam vanaf pakweg het Nieuwjaars-optreden aan de Erasmusbrug mocht worden verwacht. Woesthoff – gezegend met het aangezicht dat Michael Jackson zich via de operatietafel zo graag had laten aanmeten – is zonder meer de Bono van de Lage Landen. artikel

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.