Indisch in Beeld

20080325schrijn120080325schrijn220080325schrijn3

.Opa Schrijn….Ilse Schrijn en de kinderen,..Oma Schrijn

Mail: Hallo,  Ik wilde vragen of ook iemand zich mijn moeder kan herrinneren of haar kende in indonesie ( Bandoeng.)  Haar naam was Ilse Schrijn , geboren 22 maart 1920 te Bandoeng.  Getrouwd met Dhr. Poncin waarvan ze 3 kinderen had..Boyke, Jack en Peter.
Ze is gescheiden van Dhr Poncin en heeft toen een zoon gekregen Harvey.
Na de oorlog is ze getrouwd met Dhr van Hattem die als nederlands soldaat naar Indie was gekomen in 1946, met hem kreeg ze in Indie 2 kinderen Hetty en Carla.
In 1956 zijn ze naar Nederland gertrokken.
Graag zou ik dingen over mijn moeder willen weten..foto’s , verhalen, ze is in 1973 overleden en ik was toen net 18 jaar en kan me er nog maar zo weinig van herinneren.
Graag zou ik wat horen,   met vriendelijke groet.. Carla van Hattem

Familie Schrijn, klik op de plaatjes . 

20080325schrijn520080325schrijn4

Dit bericht werd geplaatst in Indisch in Beeld. Bookmark de permalink .

57 reacties op Indisch in Beeld

 1. H Anthonijsz zegt:

  Hallo Carla,
  Op de foto van het Sinterklaas-feest herken ik familieleden!Mijn oom en tante von Grumbkow en hun zoon Norman. Op de arm van mevrouw Schrijn (?) dochter van Norman die getrouwd was met Hetty Schrijn!
  Ik heb ook jaren in Bandoeng gewoond.Ben nu 82 jaar.
  Met hartelijke groet,
  H Anthonijsz

 2. Hannah Anthonijsz zegt:

  Hallo, Ik ben Hannah Anthonijsz. Mijn vader is Glen Elise Anthonijsz. Meer weet ik niet, maar grappig om een naam genoten te zien op internet.
  met vriendelijke groeten,
  Hannah

 3. H Anthonijsz zegt:

  Hallo Hannah,
  Is je vader er nog? Heeft hij een zuster Jane, getrouwd met Jan Aarts? Zoja, dan is je Pa een neef van me.
  Met hartelijke groet,
  H Anthonijsz

 4. Jerry Schrijn zegt:

  Jaja , kleine wereld.. fotootjes van Opa en Oma schrijn ( ouders dus van mijn vader Harry..-overleden in 1980-zijn precies dezelfde fotootjes die mijn moeder Lizzy (Bischoff) in de kamer heeft hangen..
  Moi, Jerry , tweede zoon van Harry en Lizzy, geboren in Hollandia /Nieuw Guinea 1956.
  Ik zal aan mijn moeder Lizzy vragen of zij nog het een of ander naar boven kan halen aan informatie.
  Vriendelijke groeten,
  Jerry Schrijn

  • wil zegt:

   Hallo,
   Als ex-Luchtmachter heb ik ook herinneringen aan ene Jerry Schrijn.
   Ik weet alleen niet of dit dezelfde is. We zaten in 1978-1979 op de Kaderschool in Schaarberg. In dezelfde klas zaten ook Cor Ribbers, Bep Roodenburg Joan Mulder enz.

   Ik hoor wel of dit die Jerry is

   Gr Wil Berben

   • Jerry Schrijn zegt:

    toevallig ik nu weer op deze site , zag je berichtje Wil, goh , erg lang geleden hoor die kaderschool daar , wel heeeel leuke tijd gehad daar en kan het me nog levendig herinneren onze opleiding daar . Hoe gaat het verder met je Wil ? Je loopbaan bij de luchtmacht afgemaakt, pensionada al ? Haha, zal je mijn gegevens opsturen hierbij, kunnen we eventueel nog onze gegevens updaten . Hartelijke groeten , Jerry Schrijn. Schrijn56@gmail.com

  • Anoniem zegt:

   Jerry is this you, lichting 76-2? Get in contact soon.
   cor Ribbers
   C.ribbers@hotmail.com

   • Jerry Schrijn zegt:

    hee die Cor ! Hoe gaat het met je ? Wat een tijd geleden , ik zonet ook nog Wil Berben gemaild op deze site . Jaar, leuke tijden gekend daar op Kaderschool. Voor jou ook hierbij mijn e-mailadres: Schrijn56@gmail.com
    Jij ook nog Luchtmacht helemaal doorlopen? Ik in ieder geval niet .

    Allee Cor , hartelijke groeten !

    • Ben de Boer zegt:

     Op verzoek van een kleindochter van Thera Schrijn (Dora) geboren in 1918 te Buitenzorg, doe ik een stamboom onderzoek naar deze familie Schrijn. Ik heb via de krantenarchieven inmiddels de overlijdensadvertenties van Jozef Schrijn (John) en zijn vrouw Johanna Bittorff (Dottie). respectievelijk 26 okt 1957 en 18 okt 1957 beide kort na elkaar en beide begraven te Bandung. Jozef is geboren in 1890 of 91 en Johanna op 14 febr 1897 te Batavia. Ook de ouders van Johanna zijn bekend, W A Bittorff en C C A Strick van Linschoten. De familie Strick van Linschoten is een oud adelijk geslacht wat het onderzoek natuurlijk nog interessanter maakt. Mijn vraag is kunt u (of een ander lid van de Schrijn familie) mij misschien op weg helpen met bijvoorbeeld de geboortedatum van Jozef en de namen van zijn ouders. Indien er belangstelling voor is wil ik uiteraard alle gevonden informatie over het voorgeslacht van de familie met iedereen delen.
     Ik zie uit naar de reacties, al vast bedankt.
     vriendelijke groeten Ben de Boer e-mail aytta@yahoo.com.

    • Boeroeng zegt:

     @ Ben de Boer
     Stel je vragen ook hier:
     http://www.igv.nl/en-GB/igv-forum/forum-direct/informatie
     https://www.stamboomforum.nl/subfora/127/0/

     Met eigen onderzoek herleidde ik Strick van Linschoten terug naar Jan van Schaffelaar.. Die van de toren sprong te Barneveld

     Kwartierstaat van Maria Strick van Linschoten

     Generatie 1 (proband)
     1 Maria Strick van Linschoten, geboren op 12-03-1618 in Utrecht. Maria is overleden op 25-03-1656 in Utrecht, 38 jaar oud. Maria trouwde in Linschoten 28 Sept. 1633 met Daniel d’Ablaing. Daniel is geboren in 1604 in Keulen, zoon van Pieter d’Ablain en Anna Heldewier. Daniel is overleden op 23-10-1652 in Utrecht, 47 of 48 jaar oud.

     Generatie 2 (ouders)
     2 Johan Strick van Linschoten, geboren op 19-09-1583. Johan is overleden op 04-12-1648 in Utrecht, 65 jaar oud.
     Hij trouwde, 32 jaar oud, op 17-09-1616 in Grave met de 20-jarige
     3 Beatrix Gijbels, geboren op 24-09-1595 in Middelburg. Beatrix is overleden in 1655, 59 of 60 jaar oud.

     Generatie 3 (grootouders)
     4 Johan Strick, geboren op 03-02-1556. Johan is overleden op 08-09-1604 in Culemborg, 48 jaar oud.
     Hij trouwde, 21 jaar oud, op 07-08-1577 in Culemborg met de 21-jarige
     5 Maria van Wijck, geboren op 14-02-1556. Maria is overleden op 24-03-1614 in Utrecht, 58 jaar oud.
     6 Jacob Gijbels.
     Hij trouwde met
     7 Maria van der Goes.

     Generatie 4 (overgrootouders)
     8 Johan Strick, geboren op 10-08-1526. Johan is overleden op 17-02-1584 in Utrecht, 57 jaar oud. Johan trouwde (1) met Sandrina van Crayenstein.
     Hij trouwde (2), 26 jaar oud, op 10-04-1553 in Rotterdam met de 37-jarige
     9 Cornelia Coevoet, geboren op 10-11-1515 in Rotterdam. Cornelia is overleden op 17-11-1573 in Utrecht, 58 jaar oud.
     10 Adriaan Evertsz. van Wijck.
     Hij trouwde met
     11 Anna Frijdach.
     12 Johan Gibels.
     Hij trouwde met
     13 Nicolai.
     14 van der Goes.
     Hij trouwde met
     15 Simonetti.

     Generatie 5 (betovergrootouders)
     16 Johan Strick, geboren in 1486 in Erp.
     Hij trouwde met
     17 Sophia van den Boers. Sophia is overleden in 1552 in Erp. Sophia begon een relatie (2) met Nicolaas van Berckel.
     18 Jan Jacobsz Coevoet.
     Hij trouwde met
     19 Gerarda van der Burch. Gerarda is overleden op 15-07-1535 in Utrecht.
     Generatie 6 (oudouders)
     32 Govert Strick, geboren omstreeks 1440.
     Hij trouwde met
     33 Elisabeth van Boot.
     34 Gelis van den Boers.
     Hij trouwde met
     35 Alijt van Ryxtel.
     38 Clemens van der Burch. Clemens is overleden op 05-09-1496 in Utrecht.
     Hij trouwde met
     39 Weyndelmoet van Schaffelaar.
     Generatie 7 (oudgrootouders)
     64 Johan Strick, geboren omstreeks 1390.
     Hij trouwde met
     65 Alijdt van Nichteren.
     78 Jan van Schaffelaar. Jan is overleden op 14-07-1482 in Barneveld.
     Hij trouwde met
     79 Alijd.

     Generatie 8 (oudovergrootouders)
     156 Willem van Schaffelaar. Willem is overleden in 1483.
     Hij trouwde met
     157 Mechteld.

     —————
     De plaatjes zijn groter dan ze lijken.
     Beatrix_Gibels_van_Linschoten

     Jan_Strick_van_Linschoten1583

     johanstrick_mariavanwijck

     johanstrick1526b

     strickmaria

 5. Joke Schrijn zegt:

  Beste mensen,
  Wat leuk. Heel toevallig dat ik op deze site ben geland. Ik ben ook een Schrijn, dochter van Edje (E.E. Schrijn geboren in 1919) getrouwd met Henriette (Ietje) (H.M. Berger geboren in 1927).
  Vader van Ed = Theo Schrijn en moeder = Margreth (Toet) Birzak. Gewoond in Bogor.
  Edje (mijn vader) is met zijn gezin in T’priok gaan wonen.
  Ik zou heel erg graag een mailtje willen ontvangen en meer willen weten over fam. Schrijn. Mijn emailadres is jschrijn@gmail.com Alvast bedankt.

 6. marcel zegt:

  De tweede vrouw van wijlen mijn opa Dirk Johan Vodegel was Pauline Catharina Schrijn,geboren 29 oktober 1884 dochter van Louis Schrijn en Sentina. Familie??

 7. Joke Schrijn zegt:

  Beste Marcel,
  Naar mijn weten is Schrijn een zeldzaam naam. Volgens mij toch familie (misschien verre familie?). Ik moet een nicht van mij nog spreken, volgens mij weet zij meer over de history van de familie Schrijn. Zodra ik meer hoor/weet laat ik een bericht achter.
  Groetjes

 8. Johann Anton Nederveen zegt:

  Beste Mensen
  Ik las toevallig jullie bericht en tot mijn verbazing zag ik dat mijn moeder erg sprekend leek op de foto die jullie oma schrijn noemde.Mijn moeder heet.Nicoline Schrijn.geboren in het jaar 1909 te bandoeng,gehuwd met Johann(es) Antonius Nederveen.
  Moeder is een dochter van Oscar.Wilhelm Schrijn en Misnem.
  Ik ben een zoon van Nicoline Schrijn…helaas ook al overleden op 56 jarige leeftijd in 1966.
  Met vriendelijke groet,
  J.A.Nederveen.
  Julianalaan 52
  4884BH WERNHOUT.
  Tel.076-8501416
  Mob.0646777112

 9. Johann Anton Nederveen zegt:

  Geachte Mevr.Carla,
  Ik heb toch een vraagje,kan het mischien wezen dat Uw Oma Schrijn op de een of ander wijze famillie banden heeft met mijn moeder.
  Het viel op Dat mijn moeder erg veel op dat van Uw Oma lijkt.
  Mijn moeder is op 5 of 6 December 1909 te Bandoeng geboren.
  In het jaar 1955/56 met de sibayak naar nederland vertrokken.
  Zou mischien toch zo wezen,dat Uw Oma en mijn moeder van het zelfde huis komen?
  Is maar een vermoeden…niets is zeker,maar aangezien de gelijkenis tussen Uw Oma en Mijn moeder..
  Vriendelijk vraag ik U bij deze…Of U mij kan zeggen,waar en wanneer Uw Oma is geboren?
  Met vriendelijke groet,
  Johann.Nederveen..in indonesie beter bekend als Herrie.

 10. Beste H. Anthonijsz zegt:

  Een echte neef! Wat leuk. Sorry dat ik zo laat reageer. Ik was helemaal vergeten dat ik deze bericht heb geplaatst.
  Mijn vader is op millenium avond overleden, 2000.Ik heb al 23 jaar geen contact met Jane en family.
  En vandaag hoor ik dat er mischien ook een neef was in Eindhoven: Edwin, die is ook overleden, 3 jaar geleden.
  groeten,Hannah

 11. Robert Ernst zegt:

  Ik ben op zoek naar hannah anthonijsz dochter van glen en doortje. Hannah heeft ook nog een broer glen jr.
  Groetje Robert Ernst.
  klein zoon van Erna jasen

 12. Fred Taylor zegt:

  beste mensen,
  voor een engels sprekende vriend ben ik op zoek naar informatie over de heer Theo Schrijn, hij moet geleefd hebben in o.a. West-Java rond de eeuwwisseling van 1900,
  deze Indische man was een goede vriend van een Sundanees genaamd Mas Djut (1870-1955) en hij was tevens een leerling Pencak Silat (Indonesische vechtkunst)van deze Mas Djut, is deze heer Schrijn wellicht jullie opa Theo Schrijn ? heel graag ontvangen wij uw informatie via deze site of via anakbodja709@hotmail.com of (020)6109789 na 18.00 uur,
  bijvoorbaat onze hartelijke dank,
  Fred Taylor & Cass Magda.

 13. Hallo allemaal, wat is dit een leuke site. Ik ben Walter Jozef Schrijn de oudste zoon van Harry en Lizzy Schrijn en een kleinzoon van Opa John en Oma Dot Schrijn uit Bandoeng. Ik ben in 1953 geboren te Manokwari (NNG) en woon nu op het mooie eiland Texel.
  Ik heb een zoon Youssef Gerard Harry Schrijn (verblijfplaats onbekend) en 2 dochters Soraya en Esra Schrijn wonen allebei te Den Helder. Langs deze weg wil ik graag een oproep doen, wie kan mij vertellen waar mijn zoon Youssef Schrijn verblijft.
  Reacties melden aan: vrijheidblijheid@texels.nl of bellen 0222-311233 of gsm 06-52675885

 14. Nathan zegt:

  Hoi Tanta Carla 🙂
  Mocht je meer info willen kan je dat toch altijd vragen aan mijn vader Harvey en anders vraag ik het wel even voor je.
  Hoop dat alles goed gaat met je.
  Groetjes je neefje Nathan Schrijn

 15. danae schrijn zegt:

  Hallo tante Carla!
  veel liefs van ons hier uit rotterdam,
  Dana Schrijn

 16. Anoniem zegt:

  Hallo Walter en Jerry, ik weet niet of jullie mij nog herinneren! Ik ben Maud Steevensz-Pttger,uit Hollandia. Ik weet niet meer wie van ullie twee ik ten doop hebgehouden in de kerk in Hollandia.Jullie moeder zal het zich zeker nog herinnseren. oe gaat het met haar? Ben een paar jaar geleden nog bij haar geweest in Bergen op zoom (?). hielden nog jaren contact via
  Kerst/Nw.jaarswensen. Helaas nu al jaren geen contact meer. Vertel eens hoe het jullie allen vergaan is in die jaren. Jullie hebben toch ook een zusje Pita?

  • Walter Schrijn zegt:

   Beste Maud, sorry voor de late reactie, dan moet u waarschijnlijk mijn jongere broer Jerry ten doop hebben gehouden, want ik was in Manokwari geboren en gedoopt. Verder gaat alles zijn gangetje met de gehele familie, Ik woon op Texel en run een hotel http://www.hotelairporttexel.nl , Jerry woont nog wel boven mijn moeder in BOZ, Bart, Pepita en Forra wonen vlakbij mijn moeder in BOZ. Ivo is pas verhuisd naar Philipsland. Je kan mij bereiken vrijheidblijheid@texel.com of bellen 0652675885. mvg Walter

 17. Gino Schrijn zegt:

  hoi ik ben gino schrijn uit arnhem
  ik weet niet veel van mijn fam.
  mijn oma heet rika schrijn en naar mijn weten had zij een broer de ed hete ik heb hem nog gekent
  mischien fam ?

 18. Johann Nederveen zegt:

  weet je ik heb de foto van oma schrijn gezien,maar ook las ik een bericht betreffende ed schrijn….
  Om beiden kort te sluiten…oma schrijn lijkt erg veel op mijn moeder…
  Moeder heet Nicoline schrijn..geboren te bandoeng in december 1909..getrouwd met Johannes Antonius Nederveen,uit deze relatie ben ik geboren…
  Moeder is met de sibayak of met de joh.v.oldenbarneveld in 1955/56 vertrokken naar nederland.In nederland verbleef zij in Oosterhout Noord-brabant…daar kom ook Ed schrijn als ik mij niet vergist vandaan…Ed schrijn was gevangenisbewaker bij de koepel te breda.
  Ik hoop dat ik door dit schrijven toch het een en ander te weten komt met betrekking tot familliebanden…
  met vriendelijke groet,
  Johann Nederveen.

 19. Boeroeng zegt:

  Johan,… Oma Schrijn op de foto is Margaretha Frederika Birsak, geboren in 1899. Haar moeder was ook een Schrijn: Caroline Adle Schrijn.
  Ernani Edmond Schrijn (1919-2005) was haar zoon en hij was Ed, de gevangenisbewaker, wonende te Oosterhout.
  Zijn vader was Willem Theodoor Schrijn, de man op de foto als Opa Schrijn
  Deze Willem Theodoor kan een broer of neef zijn van jouw opa Oscar Wilhelm

  • Niyaz zegt:

   Geachte heer, mevrouw,

   Ik ben op zoek naar informatie over de heer Theo Schrijns. Ik denk dat Willem Theodoor Schrijn zijn volledige naam is. Ik denk dat hij voor of rond 1900 geboren is.

   Met vriendelijke groet,

   Niyaz
   Mijn email-adres is niyaz.badr.al-din@hotmail.com

 20. Johann Nederveen zegt:

  Ik ben in elk geval blij dit te mogen vernemen..hartelijk dank ervoor,want Oom Ed schrijn zoals ik hem kende was idd werkzaam in de koepel te breda..zelf tot brigadier(dacht ik),maar dank in elk geval voor degene die mij het laatste bericht heeft toegzonden…zal mooi zijn als dit ook tot een weerzien zal leiden ,naar de familliebanden…
  Ik ben nu 70 jaar en groet als nog famillie van mijn moederskant.
  mvg.Johann Herrie Nederveen.

 21. Jim Schrijn zegt:

  Hallo Schrijntjes,
  ook ik ben een Schrijn, mijn naam is James Alex Schrijn, roepnaam Jimmy.
  Ik ben geboren op 9 – 2 1948 in Bandoeng en ben van mijn 2e jaar in Nederland gekomen met mijn ouders Hans Alex Schrijn, mijn moeder Lien Lowissen, mijn oma Arnestine Oosterhof en mijn opa David Schrijn.
  Mijn kleine broertje Davy was er ook bij.
  Wij volgens de verhalen afstammelingen van ene opa Jacob.
  Ik woon nu in Helmond, mijn ouders zijn inmiddels overleden.
  Mischien kan iemand van de andere Schrijnen ons nog meer info geven.

 22. Niyaz zegt:

  Beste mensen,
  Ik ben op zoek naar informatie over de heer Theo Schrijn. Ik denk dat Willem Theodoor Schrijn zijn volledige naam is. Zijn er hier familieleden die zijn naam heeft gehoord uit familieverhalen? Ik denk dat deze heer voor of rond 1900 is geboren.

  Mijn Email-adres is niyaz.badr.al-din@hotmail.com

  • Boeroeng zegt:

   Willem Theodoor Schrijn is geboren 1 augustus 1893 te Buitenzorg .
   Hij huwde met Margaretha Frederika Birsak

   • Niyaz zegt:

    Uit verhalen van mijn familie klopt het dat deze man in Buitenzorg / Bogor heeft gewoond. Weet u misschien of deze man bevriend is geweest met de familie de Vries en/of Merling-Meijer? Ik ben op zoek naar informatie over de periode dat de heer Willem Theodoor Schrijn is onderwezen door Mas Djut samen met de heren Ernest (ventje) en John de Vries.

   • Boeroeng zegt:

    Oei … Niyaz. Dat weet ik allemaal niet.
    Zend een foto in van Ernest, John en Mas Djut met je vraag.
    Dan publiceren we het als een zelfstandig topic

  • Rob van de Goorberg zegt:

   Ik ben een kleinzoon van Willen Theodoor Schrijn en Margaretha Frederika Birsak.
   Mijn opa is op 15 januari 1961 in Bogor overleden

 23. Nathan Schrijn zegt:

  Even een stomme vraag maar ik zie door de Schrijntjes het bos niet meer.
  Weet iemand of er ergens een stamboom is van de familie Schrijn

 24. Gillvan van Ham zegt:

  Weet iemand in welk jaar de heer Willem Theodoor Schrijn (Opa) is overleden? Is het bekend waar hij is overleden en begraven?

  Met vriendelijke groet,

  Gillvan van Ham

 25. Johann Herrie zegt:

  Kan iemand me vertellen,of er mensen zijn die mijn moeder hebben gekend in Bandoeng of waar dan ook in indie…Haar naam..Nicoline Schrijn geboren in December 1909….Getrouwd met Johannes Antonius Nederveen geb.16 April 1896…Ik ben een zoon van hen en wou nog het een en ander weten aangaande mijn moeder.
  Met vriendelijke groet,
  Johann Anton Nederveen.

 26. Johann Herrie zegt:

  Zou Oma schrijn dan toch famillie zijn van mij…?gelijkennis met mijn moeder is wonderbaarlijk….Ik bedoel hiermee…Nicoline schrijn geb 5 of 6 December 1909 te Bandoeng.

 27. Johann Herrie zegt:

  Zijn er toevallig mensen die op 21 September 1957 vertrokken van Indonesie Tanjong priok’ naar Nederland met de ss Waterman

 28. wjvanderweel zegt:

  Deze site gevonden via de naam Willem Theodoor Schrijn, mijn vader Albert van der Weel ging in zijn tijd in Ned Indie om met de familie Schrijn, hij was bij de bruiloft van Ed Schrijn en Ietje Berger. Hij heeft foto’s van Harry Hetty en baby. Carla Els. Groepsfoto van zwembad Tjemalatti. Hetty en de familie Batten. Helaas staan er geen data of achternamen bij veel van deze foto’s. Ik zou graag hier duidelijkheid over willen hebben. Kan iemand van jullie mij helpen. mvrgr Wilma van der Weel

 29. Johann Nederveen(roepnaam Herrie). zegt:

  Beste Carla van Hattem,
  Mijn naam is Johann Anton Nederveen..mijn ouders zijn Johannes antonius Nederveen en moeder is Nicoline schrijn geb.in Bandung in het jaar 1909.Ik ben nu 76 jaar.Mischien zijn wij familie van elkaar.
  Groeten Johann (roepnaam Herrie)Nederveen.
  Mijn e-mailadres :j.a.nedervëen@home.nl
  Vriendelijke groet,

  J.A.Nederveen.

 30. V. Droop zegt:

  Toevallig sprak ik vandaag in een bejaarden wooncentrum in Arnhem en mevrouw Schrijn die in maart 100 is geworden. Zij is dus uit 1918. Persoonlijk vind ik haar nog vrij goed en kwiek. Misschien heeft zij een tip voor jullie……

  • bokeller zegt:

   Heer Droop,
   Leuk je hier op Indisch4ever tegen te komen.en
   met het prettig bericht,dat Rika Schrijn nu als
   een 100 jarige nog goed en kwiek is.
   Doe indien mogelijk mijn hartelijke groeten over
   aan deze Dame.
   siBo

 31. Gillvan zegt:

  Beste mensen,

  Weet iemand of Ernani Edmond Schrijn (1919-2005) kinderen heeft?

  Met vriendelijke groet,

  Gillvan van Ham
  0649864704
  gillvan@live.nl

 32. Nathan Schrijn zegt:

  iemand ooit een stamboom gemaakt van de familie schrijn ? En dan de tak die in Bandung heeft gewoond vroeger ? Ik ben de zoon van Harvey Schrijn

  Groetjes,

  Nathan

  • Jerry Schrijn zegt:

   Dag beste Nathan , Ilse was een zus van mijn vader Harry . Ik heb je mail doorgestuurd naar mijn broer Walter , hij heeft de stamboom uitgezocht en kan jou eventueel verder helpen met informatie. Hartelijke groeten , Jerry Schrijn ( mocht ik ook meer te weten komen dan laat ik het je graag weten)

  • Walter J. Schrijn zegt:

   Beste neef Nathan, wat leuk om te horen dat je interesse toont hoe de stamboom van de familie Schrijn in elkaar zit. Onze geschiedenis gaat ver terug tot 1764. Ik weet ook dat we veel Chinees bloed in onze aderen hebben. Als ik je een advies mag geven, ga naar de dicht bijzijnde kerk van de Mormonen in je woonplaats, want dat zijn de specialisten op het gebied van genealogie. Zij kunnen je zeer goed helpen met het uitzoeken van je stamboom met behulp van fiches. Het is een leuke en een interessante bezigheid. Veel succes gewenst.
   Mvg Walter J. Schrijn
   Curacao

 33. Anoniem zegt:

  kijk bij Latter-Days Saints (LDS of Mormonenkerk) en zoek op plaatsnaam
  bron: Tracing Your Roots
  https://www.familysearch.org/wiki/en/The_Church_of_Jesus_Christ_of_Latter-day_Saints

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.