Rumah senang

rumahsenanglogoquote brief rumahsenang
Zoals wij u in onze laatste brief van 7 mei hebben geschreven, is er al al enige tijd een padstelling tussen de Stichting Rumah Senang en de gemeente Almere. Veel mensen vragen zich af of het project nog wel door zal gaan. Daarom vinden wij het belangrijk om u te informeren over de status van ons initiatief.   Na enige malen heen en weer te hebben gecorrespondeerd heeft de gemeente voorgesteld om een mediator in te schakelen. Deze ex-ombudsman, mevrouw N.Salomons onderzoekt momenteel de status van ons project. Uit het onderzoek moet komen vast te staan of er daadwerkelijk sprake is van Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO). De uitkomsten van het onderzoek worden half november verwacht.  Lees verder Homepage Rumah senang

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.