Grootmeester

stijlleider_1quote:   Hij was nog maar 4 jaar toen zijn vader hem ging trainen in Kempo Kuntao, een van oorsprong Chinese vechtsport. Toen hij 15 was werd hij Nederlands kampioen bij de senioren. Vorige week werd Ren Kraft van Ermel, de Sikong (leraar) van sportschool Long Fu Moon in wijkcentrum de Roef in Harderwijk in het zonnetje gezet, vanwege zijn 40-jarig jubileum Kempo-Kuntao. Als het nodig is weet hij zijn tegenstander met n klap uit te schakelen. Wie de 55-jarige Ren Kraft van Ermel echter voor het eerst ontmoet, zal niet het idee hebben het met een vechtersbaas te doen te hebben.  Artikel van de Stentor ………  Meer informatie

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.