Indisch Familiearchief

sifalogo2

Het laatste IFA-bulletin van dit jaar is verschenen.  Opnieuw vraagt men de hulp  van vrijwilligers voor de digitalisering , maar men schrijft ook dit:
 Sinds het IFA in stichtingsvorm is voortgezet is met name veel gedaan om het archief toegangelijk te maken voor geinteresseerden die niet in staat zijn dit archief te bezoeken. Mede met behulp van een ontvangen bijdrage uit Het Gebaar wordt hard gewerkt om het archief te digitaliseren met als uiteindelijke doel, het archief via internet toegangelijk te maken voor iedereen in binnen- en buitenland. Dankzij de volledige inzet van onze vrijwilligers zijn alle dossiers t/m de letter H inmiddels in het digitale bestand opgenomen !
.
 Om het voortbestaan van het Indisch Familiearchief  mogelijk te maken zal men per entree van de online-database een betaling vragen, zoals men nu vraagt aan niet-donateurs bij entree aan de studiezaal, Stadhouderslaan 2 te Den Haag.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.