Nusantara Indah

nusantaraindahlogo

Hallo allemaal, Dick Rompas, mede oprichter van Nusantara Indah is helaas niet meer onder ons. Alle activiteiten zullen gewoon doorgaan. Dick zou niets liever willen, omdat ook dit Centrum een droom was van Dick. Hier volgt een overzicht van onze komende activiteiten:

Indisch Bewust-zijn door Richard Sumber Tenaga
Een dag waarin Indisch-emotioneel bewustzijn en specifiek Indische problematiek wordt behandeld en waarin cultureel erfgoed (“roots”) beleefd wordt. Kortom: wat en hoe het is om Indisch te zijn. Ben je na 1945 geboren uit deels Indische ouders en is jouw Indische culturele interesse in de loop der jaren gewekt, dan is dit iets voor jou! Er wordt deze dag aandacht besteed aan o.a emotionele onderdrukking, het aangeven van grenzen, verstoorde communicatie (o.a geheimen uit het Verre Oosten), identiteitsproblemen, relatieproblemen en maatschappelijke problemen. Kortom: daar waar je niet makkelijk over praat/of niet, of niet makkelijk mee om gaat. Tijdens deze dag wordt er de nadruk gelegd op een wederzijdse herkenning van dit specifiek “Indisch-anders zijn” met de bedoeling om je achtergronden ( “roots”)helder te krijgen en je “krachtbron” terug te vinden. Datum: 11 november 2006 Tijd: 13.00 15.00 Prijs: 22,50

Workshop Indonesische Pidjit door Richard Sumber Tenaga
Via traditionele overlevering wordt gebruik gemaakt van massagetechnieken in combinatie met de typische Indonesische helende kruiden (obat-obat). Deze massages kunnen gebruikt worden bij behandelingen tegen lichamelijke, alsmede psychische klachten (o.a spierpijnen, oververmoeidheid en stress zullen hier baat bij hebben). Datum: 25 november 2006 Tijd: 13.00 15.00 Prijs: 22,50

Aanmelden: merel@nusantaraindah.com
Meer informatie: www.nusantaraindah.com
020-4411888 06-41193445

Kijk ook eens op onze website voor de fotos van de opening, columns van IngeDmpel, Erik Koks, Tuan Batikat en Bianca Tangande, informatie over het huren van onze ruimte en meer Hoop jullie op n van onze activiteiten te mogen verwelkomen. Het is uiteraard ook mogelijk deze mail door te sturen naar andere mensen die hier genteresseerd in zijn. Indisch of niet Indisch.

Sampai lagi! Met hartelijke groet,
Merel von Schimmelmann, Nusantara Indah

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.