Angklungclub Pringgo

Het Indisch Huis heeft een aantal april-activiteiten moeten schrappen, maar de 3 stadswandelingen gaan door . Net als de angklungvoorstelling van Pringgo op 15 april. quote Het Angklunggezelschap Pringgo zal op 15 april om 14.00 uur met 15 muzikanten een muzikale workshop geven voor jong en oud. Om de toehoorders vertrouwd te maken met de Angklung sound speelt de groep, voor deze gelegenheid gekleed in Indonesische kledij, een aantal Indische liedjes, zoals Ayo mama, Sarinandë, Hallo Bandung, Ole sio en Kole Kole. Deelnemers krijgen ieder een instrument uitgereikt en mogen vervolgens zelf proberen er klanken uit te krijgen

quote De naam Pringgo is afgeleid van de naam Pringgoadisoerjo. Mw. Pringgoadisoerjo noemt zich gemakshalve Pringgo. Als dochter van een Weens diplomaat kwam zij in Nederland terecht waar ze in Delft de Indonesische student Pringgoadisoerjo ontmoette.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Angklungclub Pringgo

  1. Alexandra Schattefor Tel 0612406967 zegt:

    Ik wil in de week van 20 juni 2022 een Indonesische week organiseren binnen de Akkers in Nuenen. graag hoor ik van u of u openstaat voor een optreden in deze week. Het liefst op vrijdag middag van 14:30 uur t/m 16:00 uur. Mocht dit niet lukken dan wil ik graag weten of u op een andere dag wel in de gelegenheid zou zijn. Ik hoor graag van u

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.