Pasarseizoen begint !!

Het pasarseizoen begint! In het weekend van 11 en 12 maart is er de Pasar Malam
edialleenmooi7jrDoetinchem. Organisator is de groep Pasar Oost West, ook een van de initiatiefnemers van de website Tjampoer, zie daar voor meer over deze Pasar Malam De plaats is de Markthal aan de Houtkampstraat 78 te Doetinchem. Op 11 maart staan op het podium: Mirella, New Challenge en Meily&Anthony Zondag 12 maart verwacht men Rudy van Dalm en Free Line.. Aanwezig is ook de dansgroep Indonesian Paradise, zie de foto’s.

Mirella is die van het duo Frank&Mirella. Mirella, geboren te Schoonhoven, verhuisd op 1 jarige leeftijd naar Bergen op Zoom. Zij komt uit een heel muzikale familie. Oma danste en zong in Indonesie, terwijl haar opa in een krontjong band zat. Mirella’s broers speelden gitaar en piano. Door toedoen van haar oma leerde Mirella de traditionele Indische dansjes en liedjes op krontjong muziek. Op 8 jarige leeftijd trad zij hiermee al op bij veel Indische feestavonden, waarbij het huisorkest “Midnight Special” de muziek verzorgde. “Midnight Special”, ook afkomstig uit Bergen Op Zoom, is de bamd waarbij Mirella in 1967 haar zangcarriere begon. Bij deze groep deed zij veel muzikale ervaring op.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Pasarseizoen begint !!

  1. Davy Kretek zegt:

    Lekker kunnen we weer bikkie bikkie-schuiffie schuiffie 8)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.