Reisverslag van Tommy in Indonesia nr 2

Tweede mail van Tom d.d. 5 juli. Jammer dat hij nog geen foto’s bij heeft kunnen doen maar’t is toch leuk om zijn belevenissen te volgen.
——————–
Beste allen, Met mij gaat alles goed in het momenteel niet zo warme Djokdja. Het regent vandaag als een gestoorde en het is al een paar dagen echt fris. En dat terwijl het bij jullie aan de Grote Haringvijver prachtig weer is! Gelukkig is er binnen ook veel te doen; je kan naar winkelcentra, zwembaden en natuurlijk restaurants. Volgens mij heb ik gisteren trouwens wat te veel van die groene sambal Padang gegeten, maar daar zal ik jullie niet mee lastigvallen. Verder gaat alles nog goed met de gezondheid. Richard (de jongen van de dengue) mocht vandaag voor het eerst het ziekenhuis uit, maar moest weer met de taxi worden afgevoerd omdat hij bang was dat ie weer flauw zou vallen. Ik heb het nog steeds naar m’n zin in Asrama Latimojong. De colleges Bahasa Indonesia zijn al begonnen. Het is nu nog op het niveau van satu = een, batu = steen. Mijn medestudenten komen uit Nederland, Amerika en Zweden. Er komt er ook nog eentje uit Liechtenstein. Ik heb tot nu toe elke dag wel een leuke activiteit gehad. Gisteren ben ik naar de kraton van de sultan geweest. De dag daarvoor naar het jaarlijkse Papoea-festival. Er werden allerlei Papoea-dansen vertoond. Nu heb ik vooral veel huiswerk. We gaan echter ook nog naar de Borobudur en naar de Prambanan. Tot zo ver maar weer, Groetjes Tom   deel 1

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Reisverslag van Tommy in Indonesia nr 2

  1. indisch edje zegt:

    Als je terugbent mag je me meer vertellen over dat jaarlijkse Papua festival, midden in het culturele hart van Java… 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.