Pasar Malam Doetinchem

Pasar Malam Doetinchem in de Markthal, Houtkampstraat te Doetinchem za 16 april van 12.00 tot 23.00 uur en zo 17 april van 12.00 tot 19.00 uur. Entree: volwassenen 6,50 euro, kinderen tot 6 jaar gratis; kinderen van 6 tot 12 jaar, 65+-pashouders of veteranenpas: 4,00 euro. …………………………..

Wieteke van Dort als de eigenzinnige Tante Lien Maar ook zijn er optredens van Andres, bekend van het duo Sandra & Andres, van Rudy van Dalm, van jonge indorock-sterren Danny Everett en Ben Heart en countrybands Trespass en Straight & Miss Elly. Sierlijke Javaanse, Balinese en Hawaiiaanse dansen door dansgroepen Orchidee en Hawaiian Treasure. Countrylinedance met Gillian Meijer. Danny Everett presenteert samen met Trespass The Seventies Show, waarin Danny onder meer een ode brengt aan de overleden zanger Jack Jersey Extra op deze Pasar: Tukar Menukar, gevestigd in Doetinchem, is een particulier museum waarin eigenaar Ton Eijkelenkamp een indruk wil geven van bijzondere en primitieve betaalmiddelen van Nederlands-Indië Extra op deze Pasar: Auteur en illustrator Cary Venselaar is op de Pasar aanwezig om zijn zojuist verschenen werk Indonesisch schetsboek van Java en Bali te signeren. Bron

andres Eind Maart groeide er een gerucht over het overlijden van Andres.
Andres laat weten op de website van Danny Everett dat hij springlevend is en actief o.a. met een nieuwe DVD, CD en theatershow van Danny

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

2 reacties op Pasar Malam Doetinchem

  1. kamperfoelie zegt:

    dat is erg, als anderen denken dat je dood bent terwijl je leeft!
    was er reden voor speculatie dan? 😦

  2. bé voor 't hekke zegt:

    Ton ik vindt dit fantastie van jou.
    Groetjes bé.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.