2005 staat in het teken van 45 jaar Ramona.

TheBlueDiamonds_oud(Blue) Diamonds Forever in de Rotterdamse Doelen Op 20 februari geeft Riem de Wolff, begeleid door de formatie Of Course, een concert in de Doelen in Rotterdam. Kaarten zijn o.a. te bestellen bij De Doelen, Kruisstraat 12, Rotterdam, telefoon (010) 2171717. In het najaar van 2005 staat er ook al een theatertour van Riem (met Of Course) op de definitieve planning. Meer info hierover volgt binnenkort. BRON

Ramona, I hear the mission bells above, Ramona, they ring and bell a song of love. I press you caress you, And bless the day you told me again. To always remember, The ramblin rose you wear upon your head. Ramona, when day is done you hear my call, Ramona, we’ll meet beside the waterfall. I’ll dress the dawn, When I awake you have to be gone. Ramona, I need you on my own.

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Een reactie op 2005 staat in het teken van 45 jaar Ramona.

  1. Blauwvogeltje zegt:

    Ik ben opgegroeid met dit lied.
    Zondagmiddag…saai..nog geen tv in de middag en dan plaatjes draaien..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.