“in this world” van EURASIA

inthisworldBenefiet cd-single “In this world” Vanaf maandag 31 januari 2005 ligt de speciale benefiet cd-single “In this world” van “Eurasia” in de Nederlandse winkels. “In this world” is voor 5 euro te koop en de opbrengsten komen ten goede aan de hulpacties van het Liliane Fonds in het getroffen gebied van de Tsunami. Vocalist Marcel Manuhutu (één van de initiatiefnemers): “Na het zien van het nieuws van tweede kerstdag heb ik de stoute schoenen aangetrokken om (bekende) Nederlandse artiesten met een Indisch/Molukse achtergrond te benaderen om een benefiet cd single op te nemen voor deze ramp.” Tientallen bekende en minder bekende Nederlanders werkten onder de naam “Eurasia” mee aan deze single: vocalisten zoals Julya Lo’ko, Sandra Reemer (zangeres en ambassadrice van het Liliane Fonds) en Andy Tieleman, maar ook andere bekende Nederlanders zoals schrijfster Marion Bloem. “In this world” is geschreven door Martino Latupeirissa. lees meer….

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

3 reacties op “in this world” van EURASIA

 1. 11-enbamkje zegt:

  Tuurlijk ging ik meteen de stad in om die single te scoren maar…..niet gelukt nog,wellicht uitverkocht.
  Ben erg benieuwd hoe die is!!

 2. Nelly zegt:

  PaPaul
  Donderdag 10 februari wordt er in het programma PaPaul van Paul de Leeuw (Ned. 3, 23:00uur) aandacht besteed aan de CD Single “In this world”… Er staat een live performance geplanned van het lied… Kijken dus!!……..
  maarja dat is op de 10e en dan moeten we met zn allen naar leiden om te makan voor Azi!!! 😀

 3. Heeft iemand een mp3 van “In This World” van Artists4asia, kan nergens een link vinden of.i.d
  Ben ook benieuwd hoe groot Sandra Reemer’s aandeel is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.