Eurasia

Martino Latupeirissa, schrijver en componist van "In This World" Artiesten van Indische en Molukse afkomst hebben onder de naam Eurasia een benefietsingle opgenomen voor de slachtoffers van de Tsnuami. Het resultaat In This World verschijnt 31 januari. De opbrengst komt ten goede aan de hulpacties van het Liliane Fonds. Begeleidt door het Metropole Orkest wordt onder andere gezongen door Sandra Reemer, Andy Tielman, Julya Lo’ko, Wieteke van Dort, Ernst Jansz, Justine Pelmelay, Aïs Lawalata, Chris Latul, Neppy Noya, Martin Schwab, Rocky Tuhuteru en vele anderen. Meer achtergrondinformatie? Lees het persbericht en de volledige line-up op de speciale website. Bron van dit bericht: http://tempodoeloe.web-log.nl/

Dit bericht werd geplaatst in diversen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.