Museum Sophiahof Nieuwsbrief januari 2023 ❄

Nieuwsbrief januari 2023 ❄  Het nieuwe jaar begon in Museum Sophiahof met onze Pasar Buku in het eerste weekend van januari. Er was veel belangstelling voor de boeken die geschonken werden aan het museum om bij iemand anders thuis weer een nieuw leven te krijgen. Vanaf nu kunnen er weer boeken gedoneerd worden voor de volgende editie, waarbij de opbrengst weer aan het museum toekomt.

2023 wordt een bijzonder levendig jaar aan de Sophialaan 10. Naast de tentoonstelling Ons Land is er nu ook de Afgestoft; waarin schitterende objecten en foto’s uit de collectie van Museum Maluku te zien zijn. Daarnaast reflecteert kunstenaar Sebastiaan Boot op een persoonlijke manier op zijn herkomst en generatie. Zijn werk roept de vraag op hoe jongere generaties zich verhouden tot hun bewogen familiegeschiedenis. Is het nodig je geschiedenis te onderzoeken om te weten wie je bent? Om rust en vrede te vinden?

Dit bericht werd geplaatst in agenda - evenementen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.